Πολιτική

Νοτοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλουν να θέσουν θέμα προέδρου μετά την ήττα όσοι δεν επιθυμούν εκλογές»

Η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόνισε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό, έγινε από παρένθεση κανόνας» ενώ συμπλήρωσε υπό τον ήχο αποδοκιμασιών πως: «το κόμμα μας μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία βρίσκεται σε κρίση. Δεν είναι το πένθος της ήττας. Είναι η κατάθλιψη της διαχείρισής της από τους διαδόχους του Αλέξη Τσίπρα».

«Συλλογική ευθύνη υπάρχει, κανείς δεν εξαιρείται, όλοι παίρνουμε το κομμάτι που μας αναλογεί» υποστήριξε η κ. Νοτοπούλου, συμπληρώνοντας πως «έξι μήνες τώρα και δε μπορούμε να αρθρώσουμε συνεκτικό αντιπολιτευτικό λόγο. Χωρίς στίγμα, χωρίς ταυτότητα. Με παλινωδίες και μπρος πίσω».

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Νοτοπούλου «φωτογράφισε» όσους υποστηρίζουν την ακύρωση των εκλογών, λέγοντας πως «και κάποιοι ζητάνε να μη στηθούν κάλπες, να το ζητάνε με το επιχείρημα ότι θα χάσουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για πάμε καλά στις ευρωεκλογές. Ενώ στη πραγματικότητα έχουν ήδη προεξοφλήσει την αποτυχία στις ευρωεκλογές, αλλά το θεωρούν δευτερεύον. Γιατί; Μα γιατί δεν είναι έτοιμοι» περιέγραψε, λέγοντας πως «θέλουν να θέσουν θέμα προέδρου μετά την ήττα που θα τη χρεώσουν τότε στον πρόεδρο. Και εντωμεταξύ να ετοιμαστούν αδιαφορώντας για το που θα έχουμε κατρακυλήσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...