Πολιτική

Φωτιά στην εξεταστική για τα Τέμπη έβαλε ο Κ. Καραμανλής που επέμεινε στο ανθρώπινο λάθος – «Δεν θα είχε αποτραπεί με καμία τεχνολογία» (Βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το δυστύχημα στα Τέμπη όταν ξεκίνησε να καταθέτει  ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και υποστήριξε πως τα αίτια οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος και ότι καμία τεχνολογία δεν μπορούσε να αποτρέψει την τραγωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλης Κόκκαλης, κατηγόρησε τον πρώην υπουργό πως ψεύδεται, ενώ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη υποστήριξε πως κρύβεται, με τον ίδιο ν΄ αντιδρά έντονα.

Η ατμόσφαιρα στην εξεταστική επιτροπή «ηλεκτρίστηκε» μετά τα ερωτήματα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην υπουργό πως δεν παραιτείται της βουλευτικής του ασυλίας.

Β. Κόκκαλης: Προτίθεστε να ζητήσετε την άρση ασυλίας σας;

Κ. Καραμανλής: Ο κ. Κόκκαλης και το λέω και το λέω αυτό με πολύ μεγάλη λύπη, συνειδητά παίζει ένα πολιτικό θέατρο.

Β. Κόκκαλης: Εάν λέτε ότι εγώ παίζω πολιτικό θέατρο, εσείς είστε πολιτικός ψεύτης.

Μιλένα Αποστολάκη: «Κρυφτήκατε»

Ένταση επικράτησε μετά τις αναφορές της Μιλένας Αποστολάκη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία κατηγόρησε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας πως κρύβεται.

Μιλένα Αποστολάκη: Η άποψη του κόμματός μου και ενός τμήματος της κοινωνίας είναι ότι κρυφτήκατε.

Κ. Καραμανλής: Όταν υπάρχει μία κατηγορία θα επιτρέπεται στον μάρτυρα να απαντάει. Η Ευρωπαία εισαγγελέας διαβάστε καλύτερα αυτά που έχει στείλει

Μιλένα Αποστολάκη: Σας παρακαλώ πολύ άλλο ύφος

Κ. Καραμανλής: Δεν σας ειρωνεύτηκα.

Στέφανος Κασελλάκης:  Χαρακτηριστικο της απανθρωπιάς αυτής της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ με ανάρτηση του αναφέρει: "Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης διαβάζει το εξώδικο με το οποίο οι εργαζόμενοι προειδοποιούν τον υπουργό Κώστα Καραμανλή για προβλήματα στην ασφάλεια του σιδηρόδρομου. Η φράση «πού λέει για θανάτους;» είναι σοκαριστική, αλλά δυστυχώς χαρακτηριστική της απανθρωπιάς αυτής της κυβέρνησης".

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ