Πολιτική

Στην Κρήτη η Κ. Σακελλαροπούλου: Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου- Η μαντινάδα που της αφιέρωσαν

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνάντησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στο Ρέθυμνο.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος διατηρεί προσωπική γνωριμία πολλών ετών με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος προς τιμήν της, αλλά και να γίνει δέκτης της επιθυμίας της Προέδρου, να επισκεφτεί το Ηράκλειο το επόμενο διάστημα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία παρέστη στον εορτασμό των Θεοφανίων και την τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Ενετικό Λιμάνι του Ρεθύμνου, έγινε αποδέκτης του θαυμασμού και εκφράσεων εκτίμησης και συμπάθειας από αρκετούς πολίτες οι οποίοι συναντήθηκαν μαζί της.

Όπως ανέφεραν μάλιστα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «είναι η πρώτη φορά που έρχονται σε επαφή με Πρόεδρο της Δημοκρατίας που εκφράζεται ζεστά και με αγάπη σε πολίτες που επικοινωνούν μαζί του».

Τόσο κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου όσο και στις στάσεις που έκανε όπως για κέρασμα και καφέ, η ΠτΔ κα Σακελλαροπούλου, δεν αρνήθηκε να συνομιλήσει ενώ δέχτηκε και μια μαντινάδα που της αφιερώθηκε σε μία από αυτές τις συναντήσεις:«καλώς ορίσατε κι ας κάνατε και κόπο, γιατί μας ετιμήσατε, ετούτονε τον τόπο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...