Πολιτική

Θεοφάνια στο Ρέθυμνο έκανε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Το πρωί παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και τον αγιασμό στον Μητροπολιτικό Ναό του Ρεθύμνου και στη συνέχεια με πομπή μετέβη στο παλιό λιμάνι Ρεθύμνου όπου τελέστη ο αγιασμός των υδάτων με την κατάδυση του σταυρού.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων, δήλωσε:

«“Φώτα, ολόφωτα” σήμερα και ο εορτασμός της βάφτισης του Χριστού εκφράζει διαχρονικά την ανάγκη της πνευματικής αναγέννησης του ανθρώπου, την έξοδο στο φως της αλήθειας και της αλληλεγγύης.

Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι, τέτοια γιορτινή μέρα, κοντά στους νησιώτες μας, σε μια ιστορική πόλη της Κρήτης, το Ρέθυμνο, κοιτίδα και σταυροδρόμι των σπουδαιότερων πολιτισμών της Μεσογείου. Από το ενετικό λιμάνι του εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Εγγλέζοι θέλουν χρήσιμους ηλίθιους - The Spectator: Μόνο ένας στρατός στην Ευρώπη είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Ρωσία ο τουρκικός

Οι προφητείες των Ορθόδοξων Αγίων μας για ένα μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη θα βγουν σίγουρα αληθινές όπως και το ότι η...