Πολιτική

Μαντζουράνης: Καυστικό σχόλιο για την «υπόκλιση» Γεραπετρίτη - «Η στάση του φουσκώνει τα στήθη κάθε Έλληνα με εθνική υπερηφάνεια»

Ο δικηγόρος και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, σχολίασε με ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο την "υπόκλιση" του Γιώργου Γεραπετρίτη κατά την είσοδο του Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Μαντζουράκης με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στον «νεοσουλτάνο της Τουρκίας» και στη στάση του σώματος του Έλληνα ΥΠΕΞ. «Η στάση του σώματος του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, καθηγητή Γιώργου Γεραπετρίτη, κατά την είσοδο του Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο φουσκώνει τα στήθη κάθε Έλληνα με εθνική υπερηφάνεια. Μόνο με τέτοια στάση μπορεί να αντιμετωπισθεί ο νεοσουλτάνος της Τουρκίας» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Απόλυτη συνεργασία με τους Γάλλους-Τέσσερα ελληνικά Rafale σε επίπονη αεροπορική άσκηση στη Γαλλία με την επωνυμία «Volfa 2024»

Η αεροπορική άσκηση είναι ιδιαίτερα απαιτητική κατά την διάρκεια της οποίας εκτελούνται σύνθετες αεροπορικές αποστολές...