Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ο Νίκος Ανδρουλάκης το απόγευμα

Από το πολύπαθο Βενιζέλειο ξεκίνησε η μονοήμερη επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος λίγο μετά τις 11.15 το πρωί έφθασε στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τους διευθυντές των τμημάτων, ενώ στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο αμφιθέατρο του Βενιζελείου με το Σύλλογο Εργαζομένων.

Στις 13:30 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές Ηρακλείου Ελένη Βατσινά και Φραγκίσκο Παρασύρη, τον υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Τσίμαρη και τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Μπουλμπασάκο, θα έχουν συνάντηση με στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Αλικαρνασσό.

Στις 18:30 στο "Αστόρια" θα πραγματοποιηθεί θεματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ με θέμα την Αναγέννηση του ΕΣΥ, με τον πρόεδρο του κόμματος να παρουσιάζει τις θέσεις του κινήματος για την Υγεία.

Επίσης στην εκδήλωση θα μιλήσουν

  • ο πρώην διευθυντής Πολιτικής και Διακυβέρνησης για την Υγεία και την Ευεξία του Ευρωπαϊκού Γραφείου ΠΟΥ Άγις Τσουρός, με θέμα τη Στρατηγική για ένα σύγχρονο ΕΣΥ, 
  • ο γενικός οικογενειακός γιατρός, διευθυντής του ΕΣΥ,Νίκος Τσακουντάκης, με θέμα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την Πρόληψη, 
  • ο παθολόγος- ογκολόγος του Βενιζελείου Νοσοκομείου Νίκος Ανδρουλάκης για τη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας και τα ισχυρά νοσοκομεία και τέλος 
  • η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας Κατερίνα Κουτσογιάννη, για τα προβλήματα του ΕΣΥ από την πλευρά των ασθενών.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ