Πολιτική

Αναμένεται να αποχωρήσουν από το ΣΥΡΙΖΑ Δραγασάκης και Παπαδημούλης

Κι άλλες πολύκροτες έξοδοι αναμένεται να ακολουθήσουν την αποχώρηση της ομάδας 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το newsit.gr, Eφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος και οι υπόλοιποι της ομάδας «6+6» έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές της ομάδας να ανακοινώνουν στον Κωνσταντίνο Τασούλα πως πλέον είναι ανεξάρτητοι.

Η μέρα απ’ ότι φαίνεται όμως δεν έχει τελειώσει, καθώς αναμένεται να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους και ο Γιάννης Δραγασάκης και ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Υπενθυμίζεται πως την επιστολή ανεξαρτητοποίησης των βουλευτών της ομάδας Αχτσιόγλου έστειλαν στον κ. Τασούλα ο Αλέξης Χαρίτσης με τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Οι 9 βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν σήμερα

Αναγνωστόπουλου Σία
Αχτσιόγλου Έφη
Ζειμπεκ Χουσεΐν
Ηλιόπουλος Νάσος
Τζανακόπουλος Δημήτρης
Τζούφη Μερόπη
Φερχάτ Οζγκιουρ
Φωτίου Θεανώ
Χαρίτσης Αλέξης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...