Πολιτική

Απολογείται για την ''απροσεξία'' με την ΑΙ εικόνα για την 28η Οκτωβρίου η βουλευτής κα. Ερωτοκρίτου- '' Ήταν γραφιστικό ατόπημα"

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η ίδια προχώρησε σε νέα ανάρτηση, παραδεχόμενη ότι έκανε λάθος και κατέβασε την επίμαχη φωτογραφία.

Η βουλευτής έγραψε συγκεκριμένα: «Δυστυχώς μια εξαιρετικά σημαντική ανάρτηση που αφορούσε την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου συνδέθηκε με ένα γραφιστικό ατόπημα. Ως εκ τούτου η ανάρτηση έχει κατέβει από την προσωπική μου σελίδα και απολογούμαι για μια απροσεξία που δεν έπρεπε να συμβεί».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Κοντά σε επερχόμενη στρατιωτική ήττα η Άγκυρα: Γιατί η επεκτατική τουρκική πολιτική έχει όρια σε Αιγαίο, Κουρδικό και Μαύρη Θάλασσα

Στο Αιγαίο, η αναθεωρητική στρατηγική της Άγκυρας (όπως το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας») αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα...