Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Δρίτσα σε Κασσελάκη: Eίναι παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης

Την άποψή του οτι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα» καθώς «αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης» επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας ο Θοδωρής Δρίτσας.

«Εγώ δημοσιοποίησα ένα κείμενο που περιέγραψε διάφορα θέμετα όπως το έκανε και ο έτερος της ίδιας ηλικίας με μένα, Αριστείδης Μπαλτάς, ως αίσθημα ευθύνης. Κατέληγα ότι ο Κασσελάκης αποδεικενύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης εκ των πραγμάτων. Με τον ίδιο δεν έχω να χωρίσω τίποτα» είπε αρχικά ο κ. Δρίτσας.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Δρίτσας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει δικαιώμα να δοκιμαστεί στον χρόνο». Όπως είπε «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε ένα κόμμα που δεν ήταν μέλος. Δεν το είχαμε φανταστεί και προβλέψει αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όταν ο υποψήφιος πρέοδρος δεν εκθέτει, εκτός από τα ζητήματα τα δικαιωματικά, καμία προγραμματική άποψη και δεν δεσμεύεται για τίποτα εκτός από το "δεν θα σας προδώσω" αλλά σε τι; Σε τίποτα που δεν είχε δεσμευτεί. Και μετά αποδεικνύεται ότι έχει θέσεις που είναι ξένες προς την παράδοση της αριστεράς, αυτό δεν είναι διχασμός και παραλογισμός;» αναρωτήθηκε ο κ. Δρίτσας.

Κατά τον ίδιο «αυτό το παράλογο που διαμορφώνεται στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πρέπει να βρεί μια κάθαρση όπως στην αρχαία ελληνική τραγωδία».

Όπως υποστήριξε, τέλος, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει το δικό του κόμμα, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήθελε να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ, το υπερβολικά μεγαλόψυχο κόμμα, έπρεπε να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσει και όχι να προχωρήσει στο ιστορικό ατόπημα, το πρωτοφανές παγκοσμίως να ζητήσει να εκλεγεί πρόεδρος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...