Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 5 Οκτωβρίου η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος

Την επόμενη Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, οπότε και εικάζεται ότι θα ανακοινωθούν οι νέοι Τομεάρχες του κόμματος.

Ακολούθως, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή, καθώς «απόφαση του προέδρου είναι να συνεδριάσει η Κ.Ε. αμέσως μετά το πέρας των Αυτοδιοικητικών εκλογών», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται η ακριβής ημερομηνία της συνεδρίασης του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος, παρότι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετέδιδαν το πρωί ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε σήμερα κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του στη Βουλή να προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Με την κίνηση αυτή αμέσως μετά από την εκλογή του από τη βάση, δίνει το έναυσμα για μια σειρά συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων του κόμματος. Τη συνεδρίαση της Κ.Ο. θα ακολουθήσει το ερχόμενο διάστημα η συνεδρίαση της Κ.Ε.

Η ατζέντα και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της Κ.Ε. θα οριστεί το επόμενο διάστημα. Απόφαση του Προέδρου είναι να συνεδριάσει η Κ.Ε. αμέσως μετά το πέρας των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...