Πολιτική

Ποιος είναι ο νεαρός πίσω από τον Κασσελάκη που του έκλεισε το μάτι και έγινε viral;

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στα social media ένας νεαρός με γυαλιά, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καθόταν πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη την Κυριακή (24/09), την ώρα που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή, που ξεχώρισε και έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, ήταν όταν έκλεισε το μάτι στον Στέφανο Κασσελάκη, γεγονός που αποδεικνύει ότι γνωρίζονται και συνεργάζονται στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα του πρώτου.

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Σκούφας

Ο Βαγγέλης Σκούφας, μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στο πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι, μεταξύ άλλων, συντονιστής της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., μέλος της Νομαρχιακής Α’ Αθηνών και της γραμματείας του τμήματος Δικαιωμάτων του κόμματος. Σε ό,τι αφορά το οικογενειακό του πλαίσιο, είναι ο αδελφός της Μπέτυς Σκούφα, πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νομό Πιερίας, που εξελέγη το 2015.

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό του, το 2003 αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως λογιστής και στη συνέχεια μέχρι και σήμερα, ως επιστημονικός συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ συνεργάζεται με τον Στέφανο Κασσελάκη

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή