Πολιτική

Επίθεση Πολάκη σε Σταθάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς δεν ψάχνει για Μπέπε Γκρίλο αλλά απέρριψε τους ιδιοκτήτες της μηδενικής αντιπολίτευσης»

Με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτή Γιώργο Σταθάκη, τα έβαλε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τον χαρακτηρισμό του πρώτου για τον Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο αποκάλεσε Μπέπε Γκρίλο. 

Με μια ανάρτηση στα social media που συνοδεύεται και από φωτογραφίες, ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Γιώργο Σταθάκη γράφει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κύριε καθηγητά μου ,Γιώργο Σταθακη ,που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές ,(φωτο 1) θέλω απλά να σου πω πως :
α)ο κοσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστα (και στα Χανια )βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφια αφενος αλλά και ξεροντας τι ακριβως έγινε το Φλεβάρη φετος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!
και
Β)Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο ,αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμενους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του ,της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ !!»

Δείτε την ανάρτηση 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...