Πολιτική

Με το Μετρό στο Σύνταγμα ο Κασσελάκης - Ο διάλογος για την Κύπρο

Στο Σύνταγμα βρέθηκε λίγο πριν τις 11:30 ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί σε μια άτυπη τελετή παράαδοσης-παραλαβής με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή μετά την εκλογή του ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα με το Μετρό έχοντας προαναγγείλλει ότι σχεδιάζει να βάλει μονάδες στο κινητό του και να αλλάξει αριθμό κινητού.

Πολίτες που είδαν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκάλεσαν «κ. Κασσσελάκη» με τον ίδιο να τους ζητά να τον λένε «σκέτο Στέφανο» ενώ δεν είπε όχι σε κάθε αίτημα για selfie χωρίς να αφήνει εκτός τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Όταν, μάλιστα, ένας από τους πολίτες του είπε «χάνεται η Κύπρος, χάνεται ο ελληνισμός. Μην το ξεχάσεις ποτέ», ο Στέφανος Κασσελάκης του απάντησε «ποτέ, είστε αδέρφια μας».

Δειτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...