Πολιτική

Τσίπρας: Πήγε να ψηφίσει για την διαδοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ στο σχολείο του γιου του

Χαλαρός, ομιλητικός, ξεκούραστος και ελαφρά αδυνατισμένος εμφανίστηκε χθες στο 1ο Πειραματικό Λύκειο στην οδό Ηπίτου στην Πλάκα, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Μολονότι ο ίδιος δεν φέρεται να επιθυμούσε να ελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, καθώς ο τόπος και ο χρόνος που θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα είχαν μείνει κρυφά, εντούτοις μόλις ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα, κόσμος που περίμενε έσπευσε να τον χαιρετίσει και να τον αγκαλιάσει.


Πιο απελευθερωμένος από ποτέ, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τον κόσμο, αντάλλαξε σχόλια με τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, ενώ περίμενε στην ουρά για να ψηφίσει. Μάλιστα, όταν κάποιοι από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ  του ζήτησαν να προηγηθεί στην κάλπη, εκείνος αρνήθηκε, περιμένοντας τη σειρά του.

Γιατί επέλεξε το 1ο Πειραματικό Σχολείο στην Πλάκα

Τώρα η επιλογή του 1ου Πειραματικού Σχολείου στην Πλάκα από τον κ. Τσίπρα μάλλον μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται, με δεδομένο ότι κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψηφίσει σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμεί.

Ωστόσο, ο μεγάλος γιος του κ. Τσίπρα, Φοίβος, φοιτά ήδη στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο, οπότε δεν αργεί και η δική του σειρά να περάσει τις πύλες του 1ου Πειραματικού Λυκείου ως μαθητής.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

αεροπορική βάση Chkalovsky
Ένοπλες Συρράξεις 0

Φρίκη στο Κρεμλίνο μετά την επιδρομή Ουκρανών σαμποτέρ σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές βάσεις της Μόσχας-Χτυπήθηκε το αεροπλάνο του Πούτιν; (Εικόνες)

Πρόκειται για την βάση Chkalovsky, η οποία φυλάσσεται εντυπωσιακά καλά, ωστόσο και πάλι η ομάδα δολιοφθοράς της...