Πολιτική

Επίθεση Μητσοτάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Στοχοποιεί το Λιμενικό και τη χώρα, δίνει επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε πολίτες του Πολυγύρου Χαλκιδικής, λέγοντας ότι «στοχοποίησε» το Λιμενικό Σώμα και έδωσε επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα σχετικά είναι τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

«Θα αφήσουμε στην κρίση των πολιτών αυτούς οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία, αντί να υπερασπίζονται τη χώρα, την στοχοποιούν και δίνουν, τελικά, επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Είναι πολύ λυπηρό αυτό το οποίο γίνεται τις τελευταίες μέρες με τη στοχοποίηση του Λιμενικού από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό ναυάγιο της Πύλου. Και είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο να βλέπουμε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα να αναπαράγονται από την επίσημη Τουρκία και την τουρκική προπαγάνδα».

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους και να ξανακάνουν την ίδια επιλογή που έκαναν και στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ψηφίζοντας ΝΔ ώστε την 25η Ιουνίου να αυξήσουν τα ποσοστά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζήτησε να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός ενόψει των εκλογών της Κυριακής, να υπάρχει εγρήγορση και ιδιαίτερα για το νομό Χαλκιδικής είπε ότι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να εκλέξει και δεύτερο βουλευτή.

«Πρέπει να συμπιέσουμε και κάποια μικρότερα κόμματα και κομματίδια, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Τα οποία ήταν παντελώς άγνωστα, επικαλέστηκαν το θρησκευτικό συναίσθημα και νομίζω ότι παραπλάνησαν κάποιους συμπολίτες μας, οι οποίοι πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την πίστη τους, ψηφίζοντας ένα συγκεκριμένο κόμμα. Η Ορθοδοξία είναι πολύ μεγάλη για να φυλακίζεται στα όρια ενός κόμματος. Η πίστη μας ενώνει, δεν μας διχάζει και σε καμία περίπτωση τα ζητήματα της εκκλησίας δεν μπορούν να είναι αντικείμενο προεκλογικής κομματικής αντιπαράθεσης» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Μίλησε για «υπεύθυνο πατριωτισμό» και δήλωσε πως «η στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική θα συνεχιστεί με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. καλωσόρισαν ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος και η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στο κέντρο του Πολυγύρου και αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του στη Χαλκιδική είναι η Νικήτη και τα Νέα Μουδανιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Βόμβα από Ρώσο αναλυτή που παρουσιάζει τρομερές εκδοχές για την πτώση του τουρκικού C-130 εμπλέκοντας και το Κρεμλίνο για πρώτη φορά (Βίντεο)

Η Τουρκία καθηλώνει όλα τα C-130 μετά το δυστύχημα στη Γεωργία- Τούρκος σύμβουλος και αρθρογράφος με στενούς δεσμούς με...
apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες