Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Την τακτική του «στρίβειν δια του αρραβώνος» επέλεξε η Όλγα Γεροβασίλη σε συζήτηση για τις εκλογές του Ιουνίου

Τη σιγή επέλεξε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη το πρωί της Τρίτης (6/6) όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να εξηγήσει και να ονοματίσει τους «φίλους» της Νέας Δημοκρατίας για τους οποίους είχε πει λίγο νωρίτερα ότι «επέλεξε εκτίναξη της έμμεσης φορολογίας με στόχο να μη τους φορολογήσει».

«Ποιοι είναι οι φίλοι; Και εσείς ποιους θα φορολογήσετε;» ρωτήθηκε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ και αρχικά απάντησε γενικόλογα «τους παραγωγούς και τις εταιρείες ενέργειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Πού θα πάτε; Στον Μυτιληναίο θα πάτε;» συνέχισε να ρωτάει ο Δημήτρης Οικονόμου με την Όλγα Γεροβασίλη να απαντά με ένα χαμόγελο και τη φράση «οι Έλληνες δεν έχουν εταιρείες».


«Να μας τα πείτε αυτά; Θέλω να ακούσω ποιους επιχειρηματίες; Έχετε υποσχεθεί χρόνια ότι θα πείτε ονόματα. Το έλεγε παλιά ο κ. Δραγασάκης, το ξέχασε μάλλον» συνέχισε το «πρέσινγκ» ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με την κυρία Γεροβασίλη να «ανακρούει πρύμναν» και να λέει «εμείς καταγγέλουμε τη ΝΔ που ασκεί αυτή την πολιτική». «Είπατε τους φίλους της» επέμεινε ο Δημήτρης Οικονόμου με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει την τακτική «άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε».

«Οι εταιρείες θέλουν να κερδίσουν. Η συζήτηση είναι τι κάνει το κράτος» είπε η Όλγα Γεροβασίλη η οποία στη νέα ερώτηση «ποιους θέλει να ευνοήσει η ΝΔ;» επέστρεψε στη λογική «η ΝΔ είναι το πρόβλημά μας το κατανοείτε;».

«Οι επιχειρηματίες κάνουν τη δουλειά τους Ποια πολιτική ακολουθεί το κράτος έχει σημασία» συνέχισε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μολονότι απάντησε «προφανώς» στην παρατήρηση ότι «τα λεφτά που λέτε θα τα πάρετε από τους επιχειρηματίες» όταν ρωτήθηκε ξανά «ποιοι είναι αυτοί, το ξέρουμε;» επέλεξε για τρίτη φορά το «στρίβειν δια του αρραβώνος»: «Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν γνωρίζεται ποιοι έχουν τα διυλιστήρια στη χώρα και ποιοι είναι οι παραγωγοί ενέργεειας, θα κοροϊδευόμαστε τώρα;» 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...