Πολιτική

Γραφιστική «γκάφα» από το κόμμα Μπογδάνου-Εμφιετζόγλου: Έβαλαν το σήμα του Δημοκρατικού Στρατού

Μία γραφιστική «γκάφα» ήταν αρκετή έτσι ώστε στο Twitter να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως η ανακοίνωση του «Πατριωτικού Συναγερμού» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος ανήρτησε πως τα κόμματα που εντάχθηκαν στον Πατριωτικό Συνασπισμό έγιναν 12 συνοδεύοντας το εν λόγω Tweet με σχετική φωτογραφία η οποία ωστόσο προκάλεσε την προσοχή των παρατηρητικών στα social media. Το ένα από τα κόμματα είχε σύμβολο που παρέπεμπε στον... ΔΣΕ, δηλαδή τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος ο οποίος ήταν προσκείμενος στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, κατά τη διάρκεια του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου (1946–1949).

To σήμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers του Κ. Μπογδάνου που απόρησαν με την παρουσία του συγκεκριμένου σήματος.

«Ποιο κόμμα έχει το σήμα του ΔΣΕ;», ρώτησε ένας χρήστης του Twitter. «Εκ παραδρομής το σήμα» απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ανήρτησε το σωστό σήμα, που απεικονίζει τον ηγέτη του ΕΔΕΣ Ναπολέοντα Ζέρβα, με δάφνες, δάδα και φόντο την ελληνική σημαία, με τίτλο «Άσβεστη Εθνική Φλόγα Α.Ε.Φ. Ζέρβας».

 Η αρχική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Ξεκινήσαμε 4 κόμματα. Προχθές ανακοινώσαμε 9. Χθες καταθέσαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στον Άρειο Πάγο. Σήμερα είμαστε αισίως 12.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.,
ΚΙΝΗΜΑ21, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ,
ΤΟΛΜΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛ.ΚΙ.Σ., Π.Α.Κ, ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, Ε.Π.Κ.Ε.

Δεν συμφωνούμε σε όλα, είμαστε όμως όλοι απέναντι:
-Στην ισλαμική εισβολή και την αντικατάσταση πληθυσμού
-Στην εκχώρηση εθνικών δικαίων και τις Πρέσπες του Αιγαίου
-Στον κοινωνικό και πολιτισμικό εκφυλισμό
-Στις ανελεύθερες υποχρεωτικότητες
-Στην οικονομική υποδούλωση

Είμαστε όλοι εδώ για να υπερασπιστούμε: -Την πατρίδα, τη θρησκεία, την ελληνική οικογένεια, την κοινωνική και οικονομική ελευθερία. Και κυρίως, εμείς όταν λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το εννοούμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πανικός στο Κίεβο ενώ οι Ρώσοι ετοιμάζουν επιχείρηση-κεραυνό-Οι ΗΠΑ διαθέτουν κεφάλαια για την Ουκρανία για μερικές ακόμη εβδομάδες

Τριάντα Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές συνυπέγραψαν επιστολή με την οποία ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι απορρίπτουν το...