Πολιτική

Οικονόμου: Αυτός είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

Όπως είπε μιλώντας στον Real FM, ο εφησυχασμός είναι ένας από τους αντιπάλους. «Ο κόσμος, με το μήνυμα που έστειλε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δήλωσε εμφατικά από ποιον θέλει να κυβερνηθεί, ποιο πρόγραμμα προέκρινε, ποιον πολιτικό λόγο, ποιο ήθος, ποιο αφήγημα επικρότησε. Όμως όλα αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν ακόμη πιο εμφατικά στη κάλπη της 25ης Ιουνίου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ο Πρωθυπουργός και όλοι μας εκπέμπουμε αυτό το μήνυμα, όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας μεταξύ άλλων, τόνισε πως «απευθυνόμαστε στους Έλληνες πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας, του αποτελέσματος μακριά από λαϊκισμούς που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής».

«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είναι να δουν ποιος θα κυριαρχήσει στην Αντιπολίτευση. Είναι πιο καθαρός στόχος από ότι ήταν πριν από τις εκλογές, για να είμαστε ειλικρινείς. Πριν από τις εκλογές δεν καταλάβαινε κανείς ποιος ήταν ο στόχος τους, κανένας δεν ήθελε να συνεργαστεί με κανέναν, με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που έβαζαν. Τώρα διαγωνίζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει στο χώρο της αντιπολίτευσης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...