Πολιτική

Δικηγόρος Καϊλή: Eπιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο και στα καθήκοντά της

Ελεύθερη από τον κα’τοίκον περιορισμό και χωρίς βραχιολάκι είναι από εχθές η Εύα Καϊλή, με μόνο όρο να μην βγει από το Βέλγιο.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο και θα αρχίσει να  ασκεί τα καθήκοντα της, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο  Μιχάλης Δημητρακόπουλος,  συνήγορος της Εύας Καϊλή.

Παράλληλα, θα καταθέσει αίτημα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για να ερευνηθεί εάν υπήρξε παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας από την πλευρά των ανακριτικών αρχών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν κρίνει το ευρωκοινοβούλιο ότι παραβιάστηκε η ασυλία της ευρωβουλευτού, τότε όλες οι πράξεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ακυρώνονται.

«Θα αργήσει πολύ το δικαστήριο ενώ μπορεί να λήξει η διαδικασία χωρίς να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο – αν τελικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν δεν είναι αρκετά για δίκη» είπε ακόμα ο κος Δημητρακόπουλος. 

Επανέλαβε ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα στα χρήματα, δεν ήταν δικά της και ότι η Ευα Καιλή θα αθωωθεί. 

Εγκέφαλος αυτής της «αθλιότητας» ήταν ο Αντόνιο Παντσέρι, από τον οποίο προέρχεται το 95% των χρημάτων στην επίμαχη βαλίτσα, δήλωσε ο συνήγορος της Ελληνίδας ευρωβουλευτού.

Τέλος, ο κος Δημητρακόπουλος επανέλαβε ότι οι σχέσεις της Καϊλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη ήταν πάντοτε πολύ άσχημες , τόσο σε προσωπικό όσο και πολιτικό επίπεδο. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ