Πολιτική

Μπογδάνος: «Η Αλεξοπούλου της ΕΛ. ΛΥΣΗΣ θα είναι μαζί μας»

Αρχικά ο κ. Μπογδάνος σχολίασε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA, σύμφωνα με το οποίο μία ομάδα δέκα κουκουλοφόρων έκαναν έφοδο σε μία δημοτική γκαλερί και ανάγκασαν τον καλλιτέχνη με καταγωγή από την Βόρεια Μακεδονία, να κατεβάσει τα έργα του.

«Αυτά τα βλέπαμε από την Αριστερά, δεν έχει καμία διαφορά αυτό που είδαμε με αυτό που κάνει ο Ρουβίκωνας. Απλά τον Ρουβίκωνα έχουμε μάθει να τον ανεχόμαστε. Είναι συναφείς πρακτικές. Όταν έχεις την ίδια πολιτική από τρία κόμματα, θα έχεις και τέτοια αντίδραση».

«Με την κυρία Αλεξοπούλου δώσαμε τα χέρια και προχωράμε»

Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής ρωτήθηκε αν έκανε πρόταση στον κ. Κανελλόπουλο να κατέβει με το κόμμα της «Πατριωτικής Ένωσης» κι απάντησε: «Έρχονται μαζί μας πλήθος στελεχών. Ακόμα και η κυρία Αλεξοπούλου, η πρώην βουλευτής του κ. Βελόπουλου, την οποία την καλωσορίζουμε, προφανώς και βλέπει ότι η μόνη σοβαρή επιλογή είναι μαζί μας. Με την κυρία Αλεξοπούλου δώσαμε τα χέρια και προχωράμε. Νομίζω ότι ο Μυλωνάκης είναι ”στα κάγκελα” με τον Βελόπουλο κι αυτό που θέλει να έχει είναι δημόσιο βήμα, ώστε να υπερασπιστεί την τραυματισμένη του τιμή. Αισθάνεται πολύ αδικημένος, το ξέρω επειδή μίλησα μαζί του. O Μυλωνάκης, νομίζω θα έχει σύντομα μία τηλεοπτική εκπομπή κάπου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και πρόσθεσε: «Ο χώρος πάσχει από ”προεδρίτιδα”, όλοι θέλουν να είναι πρόεδροι εκτός εμού, ήθελα να υπηρετήσω την ”Ένωση”. Αυτήν την στιγμή είμαστε στην «Πατριωτική Ένωση» επτά κόμματα.

«Το κόμμα Κασιδιάρη θα κοπεί αντιθεσμικά από τον Άρειο Πάγο»

Σχετικά με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Κατ΄εμέ αντιθεσμικά και αντισυνταγματικά θα κόψει ο Άρειος Πάγος το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Το λέω αυτό γιατί το άρθρο 51 παράγραφος 3 του Συντάγματος, λέει ότι για να απωλέσει κάποιος το δικαίωμα του ”εκλέγεσθαι”, θα πρέπει να έχει καταδικαστεί αμετάκλητα».

«Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστές»

Και συμπλήρωσε: «Η τραγωδία του πατριωτικού χώρου στην Ελλάδα είναι ότι έχει συνταυτιστεί με ναζιστές. Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστές. Όταν όλοι είναι διεθνιστές, κάποιος μπορεί αν είναι εθνικιστής».

Σε ερώτηση αν θα συμμετείχε στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ανέφερε ότι δεν του το επιτρέπουν οι αρχές του.

«3 Ιουλίου θα γίνει συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ»

Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Μπογδάνος προέβλεψε ότι στις 3 Ιουλίου θα γίνει συγκυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Στις πρώτες εκλογές δεν βγαίνει αποτέλεσμα. Στις δεύτερες εκλογές η αυτοδυναμία της Ν.Δ. δεν υπάρχει πάνω στο τραπέζι. Δίπλα στην Ν.Δ. είναι δυνητικά το ΠΑΣΟΚ, και βοηθάει σφήνα και η υπόθεση Γεωργούλη».

Για την περίπτωση συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «να πάει στον φίλο του τον Ανδρουλάκη  που τώρα φτιάχνουν την συμμαχία τους».

Αναφορικά με επικοινωνία που είχε με τον Κανελλόπουλο περιέγραψε: «Του είπαμε είσαι αχυράνθρωπος του Ηλία Κασιδιάρη, αν δεν είσαι έλα μαζί μας κι αρνήθηκε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ