Πολιτική

Οικονόμου: "Η θέση του κ. Ανδρουλάκη είναι θεσμικά ασεβής"

Το ψηφίστε και Πρωθυπουργός θα είναι ο άγνωστος χ δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική στάση, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τα όσα δήλωσε σχετικά στην ΕΡΤ και τον Απόστολο Μαγγηριάδη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η θέση του κ. Ανδρουλάκη είναι θεσμικά ασεβής και πολιτικά εξωφρενική, πρόκληση στην κοινή λογική και πρόκληση στη δημοκρατική τάξη, σημείωσε ενώ σε σε άλλο σημείο είπε εκτός αν θέλει να θολώνει τα νερά και να μην πει αυτό που είναι προειλημμένη απόφαση για συμπόρευση με τον κ. Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης σκιαγράφησε στη εκπομπή «Επίλογος» το πρόσωπο που θα προτείνει ως Πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει μετά τις εκλογές, δηλώνοντας πως αυτός πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, εμμένοντας στην άρνησή του να αποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμείς έχουμε σταθερή άποψη για αυτοδύναμες κυβερνήσεις και πιστεύουμε ότι πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Σε ό,τι αφορά τις προσκλήσεις του πρωθυπουργού προς τον κ. Ανδρουλάκη ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι όπως ήταν θεσμικά σωστό ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Ανδρουλάκη μετά την εκλογή του με τον δεύτερο να δείχνει πρωτοφανή περιφρόνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αντί πολιτικής παρουσιάζει ένα ευτελές θέαμα για να δημιουργήσει σύγχυση για σοβαρά θέματα κι ότι εφαρμόζει πιστά το “εγχειρίδιο του Πολακισμού”, εργαλειοποιεί το θέμα των Τεμπών και λέει ψέματα περί ιδιωτικοποίησης του νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αρχή της τοποθέτησής του στο μέτρο του «καλαθιού του νοικοκυριού» που όπως είπε από έρευνα δυο πανεπιστήμιων προκύπτει ότι η λειτουργία του ήταν επιτυχής και αποτελεί αποτελεσματικό εργαλείο υπέρ των καταναλωτών. Ακόμα μίλησε για την επίσπευση της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας μετά τα τραγικά γεγονότα στο σταθμαρχείο της Λάρισας στις υπηρεσίες κοινής ωφελείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...