Πολιτική

Παπαθανάσης: Θα συνεχίσουμε με το καλάθι του νοικοκυριού

«Ο κ. Τσίπρας έπρεπε να βρει κάτι να τραβήξει την προσοχή» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης 

«Από την πρώτη στιγμή αυτή η κυβέρνηση θέλει να στηρίξει τους νέους. Οι νέοι θα είναι στο επίκεντρο και της νέας τετραετίας, δίνουμε μεγάλη έμφαση, το δημογραφικό είναι σοβαρό πρόβλημα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερωτηθείς για το πακέτο στήριξης ευάλωτων νοικοκυριών, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:« Θα σταθούμε στις δηλώσεις Χατζηδάκη για το θέμα των συντάξεων. Από εκεί και πέρα, και εμείς έχουμε ανακοινώσει τη συνέχεια του καλαθιού, το οποίο πάει πολύ καλά, έχει διατηρήσει τις τιμές. Η κάρτα αγορών ξεκινάει πολύ σύντομα. Θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την άυλη κάρτα και στις λαϊκές αγορές. Έχουμε αποδείξει ότι δεν σταματάμε τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος και αυτή η κρίση ακρίβειας, παρ' όλα αυτά θα είμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας».  

Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι «δόθηκε μία ευκαιρία στη Βουλή να μετρηθούμε ως προς τη δουλειά που έχουμε κάνει. Τον ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα, τι θα μπορέσει να κάνει για το σπίτι του, για τα παιδιά του. Αυτό παρουσιάσαμε. Τα υπόλοιπα, είναι φρου φρου και αρώματα. Στο θέμα των παρακολουθήσεων αποδείχθηκε ότι δεν έγινε τίποτα από αυτά που έχουν πει. Ο κ. Τσίπρας, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει κάτι άλλο, έπρεπε να βρει κάτι για να μπορέσει να τραβήξει την προσοχή». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ