Πολιτική

Μηταράκης προς Αποστολόπουλο για το ναυάγιο στη Ρόδο: Ντροπή να κατηγορείτε την Ελλάδα

Μέσω Twitter, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, αναφορικά με το ναυάγιο νοτίως της Ρόδου όπου αγνοούνται ακόμη μετανάστες, υπενθύμισε ότι η Ελλάδα διέσωσε ανθρώπους, επισημαίνοντας πως είναι «ντροπή και μόνο ντροπή να κατηγορείτε την Ελλάδα».

Προηγήθηκε ανάρτηση, επίσης από το Twitter, που έκανε ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «δολοφονεί», εκφράζοντας την άποψη πως οι μετανάστες ήθελαν να φτάσουν στην Ιταλία «για να αποφύγουν τα ελληνικά pushbacks» (σ.σ. επαναπροωθήσεις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την ανάρτηση Αποστολόπουλου:

Απαντώντας στο Twitter ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σημείωσε ακόμη πως οι μετανάστες «χωρίς κανόνες ασφαλείας, πληρώνοντας δουλέμπορους, προσπάθησαν παρανόμως από Τουρκία να πάνε Ιταλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ίδιο σχόλιο ο υπουργός διευκρίνιζε ότι «δεν συνηθίζω να απαντώ στο Twitter αλλά το σχόλιό σας είναι απαράδεκτο. Και προσβάλλει τη χώρα μας».

Δείτε την ανάρτηση Μηταράκη:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...