Πολιτική

Σκέρτσος για κακοκαιρία: «Ευθύνες θα αποδοθούν στην ώρα τους-Τώρα είναι η ώρα της μάχης»

Αναλυτικά, «οι κυβερνήσεις δεν κρίνονται από τις προθέσεις, κρίνονται από το αποτέλεσμα, και σε αυτήν την κρίση είδαμε όντως εικόνες που μας πλήγωσαν όλους. Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περισσότερους από 7.000 κρατικούς υπαλλήλους, από τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους υλοτόμους, τους ανθρώπους που εργάζονται στον ΔΕΔΔΗΕ. Γιατί έχουν τρέξει 35 ώρες από την αρχή αυτής της καιρικής κρίσης και έχουν προσφέρει υπηρεσίες και έχουν πετύχει τον απεγκλωβισμό όλων των πολιτών», είπε και διευκρίνισε ότι «δεν υπάρχει εγκλωβισμένος πολίτης τη στιγμή αυτή στην Αττική Οδό, υπάρχουν οδηγοί που έχουν επιστρέψει για να παραλάβουν τα οχήματά τους με βάση τις οδηγίες που έχουν λάβει από την Πολιτική Προστασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

'Αρα, όλοι έχουν επιστρέψει σε ασφαλή σημεία, αυτό είναι το πρώτο μέλημα». Και το δεύτερο μέλημα είναι «να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο για να αποκαταστήσουμε την ηλεκτρική σύνδεση σε όλα τα νοικοκυριά. Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος σε αυτό, σε ένα 24ωρο μόλις. Είχαμε 200.000 συνδέσεις χθες που λόγω της σφοδρότητας του φαινομένου διακόπηκαν, σήμερα, πριν λίγη ώρα, ήταν στις 20.000, και θεωρούμε ότι θα μείνουν περίπου 5.000 το βράδυ, σε όλο το Λεκανοπέδιο, οι οποίες θα αποκατασταθούν νωρίς αύριο το πρωί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιστήμη 0

Κβαντική Επανάσταση! «Σημαντική ανακάλυψη» από Κινέζους επιστήμονες θα μπορούσε να ξαναγράψει τη θεωρία του Αϊνστάιν που πήρε βραβείο Νόμπελ

Μια ομάδα επιστημόνων υπό την ηγεσία της Κίνας ισχυρίστηκε ότι πέτυχε μια σημαντική ανακάλυψη που θα μπορούσε να...