Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Τσίπρας: "Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει άμεσα τον εμβολιασμό στα Σώματα Ασφαλείας και στον στρατό"

Με δημόσια δήλωση αμέσως μετά το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για κοροϊδία με φόντο τους 17.000 νεκρούς και το διαλυμένο ΕΣΥ.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει την πανδημία με λόγια του αέρα, ενώ προσέθεσε ότι έχει κάνει 11 διαγγέλματα.

Έστω και τώρα, είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου να αλλάξει στρατηγική ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατέθεσε σειρά μέτρων.

«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο. Ανήκει σε αυτόν που έκανε το ενδέκατο σε σειρά διάγγελμα.

»Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευθύνη γι’ αυτό που εδώ και δύο χρόνια βιώνουμε» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του – απάντηση στο τηλεοπτικό μήνυμα του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Παράλληλα σημείωσε ότι «αν δεν μπορεί ή δεν θέλει, να κάνει χώρο σε εμάς, που και μπορούμε και θέλουμε».

«Ακόμα και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που έφτιαξε, είναι είτε πρόχειρες, είτε υποστελεχωμένες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Συνεχίζει ακόμα και σήμερα να μιλά για πανδημία ανεμβολίαστων, λες και οι εμβολιασμένοι σήμερα δεν νοσούν ή δεν μεταδίδουν τον ιο.

»Όταν όλοι μας μετράμε θύματα, αυτός μετράει ψήφους» επισήμανε ο κ. Τσίπρας.

«Μόλις προχθές [ο πρωθυπουργός] μας είπε ότι δεν θα γίνουμε Αυστρία — και σήμερα ανακοίνωσε lockdown για τους ανεμβολίαστους.

»Είναι απαραίτητο το επόμενο διάστημα ο κ. Μητσοτάκης ν’ αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες — είναι αναγκαίο το επόμενο διάστημα να προχωρήσουμε σε ουσιαστικά μέτρα», τόνισε.

«Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει άμεσα τον εμβολιασμό στα Σώματα Ασφαλείας και στο στρατό.

»Είναι αδιανόητο να ζητά πιστοποιητικό εμβολιασμού ένας ανεμβολίαστος αστυνομικός» σημείωσε.

«Να ακυρώσει τις μειώσεις των δαπανών Υγείας που έχει προαναγγείλει για το 2022, την ώρα που του ΕΣΥ καταρρέει», είπε ακόμα.

«Πέρα από το κυλιόμενο ωράριο, πρέπει να επανέλθει η τηλεργασία, όπου αυτό είναι απαραίτητο και εφικτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/uT4LQD3F9ak

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ