Πολιτική

Γ. Κύρτσος: Να μην δείξουμε κατανόηση σε οποιονδήποτε Πατέλη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση αποφυλάκισης υπό όρους του καταδικασθέντα Πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής Γιώργου Πατέλη, για την οποία υπήρξε παρέμβαση και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ζητά επανεξέταση.

Ανάμεσα στις φωνές διαμαρτυρίας και εκείνη του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου.

Όπως είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, στην εκπομπή “Απολύτως Σχετικό” και τον Ανδρέα Παπασταματίου, είναι τουλάχιστον περίεργη απόφαση που μας δημιουργεί ένα σωρό προβλήματα από πυρήνες ακροδεξιούς που επενδύουν παντού από το αντιεμβολιαστικό κίνημα μέχρι την κοινωνική αναταραχή λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Επιπλέον είναι εξωπραγματικό το σκεπτικό ότι δεν υπάρχουν συνθήκες επανάληψης τέτοιας συμπεριφοράς, καθώς η ναζιστική άκρα Δεξιά αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει : αναπαραγωγή των συνθηκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην κορυφή της επικαιρότητας σε Ελλάδα, Ευρώπη και γενικότερα για την παγκόσμια οικονομία και η ενεργειακή κρίση με την συνεχή αύξηση στις τιμές των καυσίμων και την αναζήτηση αντιμέτρων για τη μείωση των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων στα νοικοκυριά, όπως η μείωση των ειδικών φόρων στα καύσιμα.
Για κατάρρευση των εισοδημάτων, ακρίβεια που χτυπά σκληρά και “κόκκινους” δημοσιονομικούς δείκτες, έκανε λόγο ο κ. Κύρτσος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ