Πολιτική

Χατζηδάκης για την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας: «Εισάγει θετικές διατάξεις»

«Το νομοσχέδιο για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας είναι κοινωνική πολιτική στην πράξη. Για τα παιδιά, τα άτομα με αναπηρία και τους ηλικιωμένους» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενο στη συζήτηση που ξεκίνησε στην Επιτροπή της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το νομοσχέδιο εισάγει μια σειρά από θετικές διατάξεις στην ελληνική έννομη τάξη: Για την παιδική προστασία. Για την αναβάθμιση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών. Για την αποϊδρυματοποίηση. Για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας. Για τον Προσωπικό Βοηθό των ατόμων με αναπηρία. Είναι ένα νομοσχέδιο στραμμένο αποκλειστικά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Και αυτή ακριβώς είναι η προστιθέμενη αξία του! Περιμένω λοιπόν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το υπερψηφίσουν!» προσθέτει, παραθέτοντας τους εξής πίνακες.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...