Σαμαράς και Παπασταύρου
Πολιτική

Σαμαράς: "Μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου"

Επαναλαμβάνοντας τη φράση «μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου», ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολίασε την αμετάκλητη δικαίωση του πρώην συνεργάτη του από τη Δικαιοσύνη.

Ο Αντ. Σαμαράς με αφορμή το αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που δικαίωσε τον Σταύρο Παπασταύρου, έκανε λόγο για ολοκληρωτική νίκη των αξιών και του κράτους δικαίου απέναντι στη λάσπη, τις συκοφαντίες και το «παρακράτος» που επιχείρησε να στήσει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση Σαμαρά

«Χρειάστηκαν 6 ολόκληρα χρόνια για να κερδίσει πίσω τη ζωή του ο Σταύρος Παπασταυρου. Ρωτάω λοιπόν, ευθέως, τον κ. Τσίπρα: γιατί, ενώ γνώριζε από την πρώτη στιγμή την αθωότητα του Παπασταύρου, κατασκεύασε, μαζί με το παρακράτος του, κατηγορίες χωρίς ντροπή;» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, για να προσθέσει:

«Ρωτάω τον κ. Τσίπρα, γιατί, αφού εξευτέλισαν δημόσια έναν αθώο άνθρωπο, του ζήταγαν μετά κι ανταλλάγματα για να τον... αποκαταστήσουν; Ρωτάω τον κ. Τσίπρα, γιατί, αντί να συγκρουσθούμε πολιτικά, προτίμησε τη συκοφαντία και τη διαπόμπευση εμένα και των συνεργατών μου;

»Λυπάμαι τον κ. Τσίπρα, γιατί επιδίωξε μια Ελλάδα-Μπανανία αντί για Πολιτεία και κράτος δικαίου. Ομως, ευχαριστώ τον κ. Τσίπρα, γιατί απέδειξε ότι στην πολιτική δικαιώνονται οι αρχές, οι αξίες, η σοβαρότητα και όχι η λάσπη. Ναι λοιπόν, κ. Τσίπρα, όπως σας είχα πει και τότε, ''μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου''…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ