Πολιτική

Σε εκδήλωση στη Γλυφάδα θα μιλήσει την Πέμπτη ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει αύριο, Πέμπτη, στην 66η συνάντηση της περιφερειακής επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, στο πλαίσιο των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0» που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα.

Σήμερα, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός μίλησε στην στην εκδήλωση «Αστυπάλαια: ένα έξυπνο και βιώσιμο νησί. Επισκόπηση προόδου: από το όραμα στην πράξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μην έχετε αμφιβολία πως η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι επείγουσα. Για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την άνευ προηγουμένου κρίση της κλιματικής αλλαγής θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να ενεργήσουμε από κοινού. Στην Ελλάδα δρομολογούμε ήδη τη διαδικασία απολιγνιτοποίησης και δημιουργούμε πράσινες θέσεις εργασίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως εάν δεν προστατεύσουμε τη φύση τότε ο κόσμος θα βρεθεί κάτω από μεγάλη απειλή.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα «Ελευθερία», λέγοντας πως περισσότεροι από δύο εκατ. Έλληνες έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Παράλληλα, συνεχάρη τον δήμαρχο Αστυπάλαιας για τα υψηλά ποσοστά στο νησί του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ