Πολιτική

Γεωργιάδης: Εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα, όσα μπορούμε πιο γρήγορα

Έτοιμος να ζητήσει να ανοίξουν όλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αν οι δείκτες της πανδημίας εξακολουθήσουν να είναι πτωτικοί εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Aν η πανδημία ακολουθήσει έντονη πτωτική πορεία, την Παρασκεύη θα ζητήσουμε από την Επιτροπή το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων» προανήγγειλε χαρακτηριστικά μέσω ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης

Όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα, όσα μπορούμε, πιο γρήγορα γιατί κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ίδιος θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100 ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε κοστίζει χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός τόνισε πως επιθυμία είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας ενώ ερωτηθείς για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων απάντησε χαρακτηριστικά ότι εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test, «δεν θα πούμε όχι εμείς»

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους, θα είναι περιορισμένος.

Όπως είπε, δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

f35
Ελληνοτουρκικά 0

Η Ισραηλινή επίθεση στο Κατάρ "σκότωσε" την πώληση των Αμερικανικών F-35 στην Τουρκία - Η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει "το πάνω χέρι" στο Αιγαίο

Έχοντας η Πολεμική Αεροπορία μας το πάνω χέρι στο Αιγαίο, θα αποτελούσε ισχυρότατο ανασχετικό παράγοντα στα επιθετικά -...