Ραχήλ Μακρή
Πολιτική

Κατάπτυστη ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του Νίκο Ζαχαριάδη

Ακόμη μία κατάπτυστη ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή κάνει το γύρω του διαδικτύου. Η πολιτικός ξεπερνώντας τα όρια έγραψε στο facebook αναφερόμενη στον θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη ότι»γιορτάζει όλη η γη» και πως «μας άδειασε τη γωνιά».

Συγκεκριμένα ανάρτησε το εξής: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ..κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνιά». Όνομα δεν γράφει ωστόσο η ανάρτηση προφανώς αναφερόταν στον Νίκο Ζαχαριάδη καθώς έγινε λίγες ώρες μετά τον θάνατό του χθες.

Δείτε την παρακάτω:

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ζαχαριάδης:

Ο δημοσιογραφικός κόσμος από χθες έχει βυθιστεί στη θλίψη από τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου Ζαχαριάδη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, καθώς βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού, ο 55χρονος ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο. Δεν πρόλαβε όμως, και κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο απεβίωσε. Ποιος ήταν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 πέρασε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στην ίδια θέση έχει εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Το 1993, εγκαταλείπει τις εφημερίδες για τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish» μέχρι το 2008. Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet. Επίσης από το 2015 διδάσκει Applied Jourlanism στο Metropolitan College.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ