Πολιτική

Γιάννης Δημαράς: Προσχώρησε στο νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα

Την ένταξη του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, της κίνησης που είχε προκύψει έπειτα από τη διαγραφή του Γιάννη Δημαρά μετά την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου το 2010, στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων, ανακοίνωσε ο Γιώργος Τράγκας.

Ο Γιάννης Δημαράς έχει εκλεγεί βουλευτής το 1996 με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, εξελέγη τρεις φορές με το ΠΑΣΟΚ και διαγράφει αφού καταψήφισε το 2010 το μνημόνιο, ιδρύοντας το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, μαζί με τον σημερινό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου. 

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας τους, αναφέρουν:

«Συμφωνούμε να συνεργαστούμε πολιτικά με στόχο και σκοπό την ανατροπή της απολυταρχικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την καταδίκη της αλαζονικής και ουσιαστικά ανύπαρκτης-συστημικής, «δήθεν» προοδευτικής αριστερής αντιπολίτευσης.

Εκτιμούμε ότι , κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι το ίδιο αδύναμες, ανίκανες και «ελεγχόμενες» για να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα δεινά, που με τη δική τους πολιτική ευθύνη φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
Είναι ώριμη η στιγμή , περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ώστε το όραμα της εθνικής ενότητας να υλοποιηθεί με τη συμμετοχή πολιτικών δυνάμεων, βαθύτατα Δημοκρατικών και πατριωτικών, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ