ΔΕΗ
Πολιτική

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της Νέας ΔΕΗ

Tη Νέα ΔΕΗ, δηλαδή το νέο λογότυπο, τη νέα στρατηγική ανάπτυξης και τη νέα φιλοσοφία της ΔΕΗ προς τον πελάτη, αξιοποιώντας την ψηφιακή εποχή και τη στροφή στη βιώσιμη ανάπτυξη, παρουσιάζει αυτή την ώρα η διοίκηση της ΔΕΗ, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα θα παρουσιαστεί το επιχειρηματικό σχέδιο της διοίκησης της ΔΕΗ, αλλά και οι νέες προτεραιότητές της με στόχο την ανάπτυξή της σε νέους τομείς, με σημείο εκκίνησης τη νέα ταυτότητα που έχει αποκτήσει πλέον η ΔΕΗ. Χωρίς τα βάρη του παρελθόντος και με δυναμική ομάδα διοίκησης, μπορεί να βάλει τον πήχη όσο ψηλά θέλει, καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, που συνεχίζουν να βλέπουν μεγάλες κρυμμένες υπεραξίες στη μετοχή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, εξήγγειλε τον εκσυγχρονισμό της εμπορικής λειτουργίας και τη βελτίωση της εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και νέα γραμμή εξυπηρέτησης πελατών δωρεάν στο 8009001000, ενώ ανακοίνωσε ότι σε 24 καταστήματα η εξυπηρέτηση θα γίνεται ως τις 8 το βράδυ ενώ σε 74 καταστήματα η εξυπηρέτηση θα γίνεται με ραντεβού χωρίς καθόλου αναμονή.

Επίσης εξήγγειλε νέο πακέτο ανακούφισης για τους πελάτες. Έτσι, από 1η Οκτωβρίου ως 31 Δεκεμβρίου δωρεάν πάγιο για όλους, έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες και σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις πάνω από 2000 KWH και διπλασιάζει την έκπτωση ebill από 5 σε 10 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο για μια σημαντική ημέρα για τη ΔΕΗ.

«Η ΔΕΗ από σήμερα αλλάζει, έχει αλλάξει εδώ και 14 μήνες συνολικό προσανατολισμό. Μετατρέπεται από μια δυσκίνητη εταιρεία με χρέη, ζημιές, αγκυλώσεις, κίνδυνο βιωσιμότητας σε μια σύγχρονη ενεργειακή δύναμη. Ανακτά δηλαδή τον προωθητικό και κοινωνικό ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκε. Τα έκτακτα μέτρα έσωσαν την εταιρεία από την κατάρρευση. Αποδείξαμε ότι σε μια ανοικτή οικονομία υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την πρόοδο και πως κάτω από αντίξοες συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί ο εταιρικός μετασχηματισμός μιας δημόσιας επιχείρησης. Μπορεί λοιπόν μια δημόσια επιχείρηση να γίνει απολύτως ανταγωνιστική» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ