Πολιτική

Δεν έχει πάτο το "βαρέλι" για τη ΝΔ! Ο Μητσοτάκης ανάγκασε σε παραίτηση την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης γιατί δεν δέχτηκε αλλοδαπούς στο Αμαλία Φλέμινγκ


Ο Μητσοτάκης ανάγκασε σε παραίτηση την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης γιατί δεν δέχτηκε αλλοδαπούς στο Αμαλία Φλέμινγκ. Παραιτήθηκε από τη θέση της η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έλαβε την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, την οποία και έκανε δεκτή. Παράλληλα, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Οργάνωσης πειθαρχικές διαδικασίες».

Η έπιστολή που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης η οποία ζητά να μην φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο Νοσοκομείο Φλέμινγκ.

Η επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδη, αναφέρει μεταξύ άλλων πως ένας 15χρονος μετανάστης που έχει πολεμήσει δεν έχει ίδια ψυχή με αυτή που έχουν τα «δικά μας παιδιά».

Επιπλέον σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών δηλώνει πως θα υπάρχει πρόβλημα στο σχολείο με τα σεξουαλικά πειράγματα των μουσουλμάνων στα κορίτσια από την Ελλάδα.

Αναλυτικά η επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης:

ΟΧΙ στην αιφνιδιαστική μεταφορά μεταναστών στα Μελισσια. Δηλώνουμε συμπαράσταση στη Δήμαρχο της πόλης μας.

Gepostet von ΟΝΝΕΔ Πεντέλης am Samstag, 12. Oktober 2019

Για να προλάβουμε τα σχόλια και τις ανησυχίες κάποιων κακοπροαίρετων, δηλώνουμε απερίφραστα ότι στηρίζουμε τον Κυριακο...

Gepostet von ΟΝΝΕΔ Πεντέλης am Samstag, 12. Oktober 2019

Εκτός από την επίσημη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, για το ζήτημα εξαπέλυσε βέλη και ο γραμματέας της Νεολαίας του κόμματος, Σωτήρης Αλεξίου, ο οποίος ζήτησε επίσημη καταδίκη από την ΟΝΝΕΔ και διαγραφή της προέδρου της τοπικής οργάνωσης.

Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης δεν ντράπηκε να δημοσιοποιήσει την παρακάτω επιστολή. Με την συγκεκριμένη επιστολή σπάει τις όποιες...

Gepostet von Σωτήρης Αλεξίου am Sonntag, 13. Oktober 2019

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ