Πολιτική

Νικολόπουλος στον Καμμένο: Δεν γυρίζω στους ΑΝΕΛ

Ηχηρή απάντηση στον Πάνο Καμμένο ότι δεν προσχωρεί στους ΑΝΕΛ, έδωσε μέσω αποκλειστικής του δήλωσης στο Newpost.gr, ο βουλευτής Νίκος Νικoλόπουλος.

«Ανήκω στο κόμμα των Πατρινών. Στις 11 Φεβρουαρίου μια καινούργια παράταξη γεννιέται για τη Νέα Πάτρα. Ως εκ τούτου δεν προσχωρώ στους ΑΝΕΛ, με τους οποίους συνεργάστηκε το κόμμα μου στις τελευταίες εκλογές» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος και υπενθύμισε πως: «Από τους ΑΝΕΛ δεν αποχώρησα, αλλά διεγράφην από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους τον Νοέμβριο του 2015 μαζί με τον Στάθη Παναγούλη.

Αιτία ήταν η άρνησή μου να ψηφίσω τα μνημονιακά προαπαιτούμενα, δηλαδή ότι είχα ακριβώς είχα πράξει επί κυβερνήσεως Σαμαρά και παραιτήθηκα από υπουργός».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Καμμένος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ενεργοποιηθεί αυτό το σενάριο εφόσον ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος που εξελέγη με τους ανεξάρτητους Έλληνες επιστρέψει στο κόμμα.

«Αν δεν έρθει ο κ Νικολόπουλος στους Ανεξάρτητους Ελληνες χάνουν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην Βουλής. Αν φύγουμε έτσι θα καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι εμείς δεν παίξαμε ένα παιχνίδι με το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας δεν κάναμε καμιά συναλλαγή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ