Πολιτική

Ν. Βούτσης: Σήμερα καταγγέλλει οργανωμένα σχέδια εισβολής στην Βουλή ενώ τέσσερα χρόνια πριν... - Δείτε την εικόνα

Μια ανάρτηση που αντιστοιχεί απόλυτα σε αυτό που λέμε μία εικόνα ίση με χίλιες λέξεις. Ο Νίκος Βούτσης, που του φαίνονται πλέον αδιανόητες οι διαδηλώσεις και η βία που συνοδεύονται από την κατακραυγή του λαού για την Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς επίσης καταγγέλλει «οργανωμένο σχέδιο εισβολής ακραίων ομάδων στη Βουλή», πριν από τέσσερα χρόνια πάλευε να μπουκάρει στη Βουλή. Διαβάστε την ανάρτηση:

 

Οι έχοντες μνήμη Χρυσόψαρου...σίγουρα δεν θυμούνται!

Η ανάσυρση από το χρονοντούλαπο των ...μόλις πριν 4 ετών φωτογραφίας που ακολουθεί , θεωρώ ότι είναι αναγκαία, για να το δούνε σήμερα τα χρυσόψαράκια μας...

Ναι αξιαγάπητα χρυσοψαράκια μου, είναι ένα άλλο συντροφικό χρυσοψαράκι σας με το αξιαγάπητο ονοματάκι Βούτσης που ήταν τότε έξω από τη γυάλα της ελεύθερης από κάθε περιορισμό μάσας και που έχοντας το σύνδρομο της μνήμης σας, πρωταγωνιστούσε να μπουκάρει στη Βουλή για να καταλύσει την όμορφη δημοκρατία σας και να αποκτήσει το δικαίωμα της γυάλας που προσφέρει την απόλυτη μάσα.

Ναί, είναι το ίδιο συντροφικό χρυσοψαράκι σας με το αξιαγάπητο ονοματάκι Βούτσης που τώρα είναι όπως κι εσείς μέσα στη γυάλα της ελεύθερης από κάθε περιορισμό μάσας και που κατάγγειλε σήμερα κάποια άλλα ψαράκια της συνομοταξίας των ερμαφρόδιτων για συγκροτημένη επιχείρηση μπούκας στη Βουλή για να καταλύσει την όμορφη δημοκρατία σας και να του στερήσει το δικαίωμα της απόλυτης μάσας!

Συνεχίστε τώρα χρυσιψαράκια μου να επικαλείστε το σύνδρομο της μνήμης του χρυσόψαρου!

Βολεύει όοοολες τις καταστάσεις!

https://www.facebook.com/gerasimos.valsamis/posts/2152711328118833

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ