Πολιτική

Λεβέντης: Ο Τσίπρας γύρισε για να κάνει σόου και ο κόσμος πέθαινε, καιγόταν - Βίντεο

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

"Δεν είχε ενημέρωση η πολιτική ηγεσία, καμία ενημέρωση, ήρθαν να κάνουν σόου. Γύρισε ο Τσίπρας για να κάνει σόου και ο κόσμος πέθαινε, καιγόταν" δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Η κ. Δούρου για την Μάνδρα, που πλημμύρισε δύο φορές, έχει κάνει σχέδιο; Όχι. Πρέπει να πεθάνουν άνθρωποι και μετά να δώσει η κάθε κ. Δούρου εντολή. Δεν κάνω προσωπική επίθεση, αν και νομίζω για το χθεσινό έχει σοβαρές ευθύνες η κ. Δούρου γιατί δεν έδωσε εντολή εκκένωσης στο Μάτι και επιπλέον οι υπουργοί που παρουσιάστηκαν για σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό είχαν μαύρα μεσάνυχτα, μίλαγαν για την Κινέτα και η ζημιά γινόταν αλλού" τόνισε.

"Δεν παραιτείται κανείς, στο ΣΥΡΙΖΑ δεν παραιτούνται, είναι αναίσθητοι, ευαισθησία δεν υπάρχει, στο εξωτερικό θα είχε παραιτηθεί τουλάχιστον ο αρμόδιος υπουργός, τουλάχιστον δύο δήμαρχοι, εδώ είναι ξέφραγο αμπέλι" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=9BgFOyFYCnU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...