Πολιτική

Θύμα Τούρκων εθνικιστών η Δέσποινα Καμπούρη-Τι καταγγέλλει η δημοσιογράφος

Η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκαλύπτει πως έχει ήδη καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Με ένα κείμενό της στο Facebook η Δέσποινα Καμπούρη εξήγησε τι συνέβη και αποκάλυψε πώς έχει ήδη καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από Τούρκους εθνικιστές, που χάκαραν το προφίλ της στο Instagram, και ανάρτησαν φωτογραφίες της Τουρκίας, ειδικά τώρα που υπάρχει μεγάλο διπλωματικό θέμα με την Ελλάδα, μετά τη σύλληψη δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Η δημοσιογράφος, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξηγεί τι συνέβη και αποκαλύπτει πως έχει ήδη καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ελπίζοντας πως θα βρει λύσει στο εν λόγω θέμα.

«Εδώ και λίγες ώρες Τούρκοι εθνικιστές όπως όλα δείχνουν, έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram στον οποίο δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση. Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπετε καθώς δεν με αντιπροσωπεύει. Εύχομαι με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά και του Instagram να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα που με έχει καταρρακώσει. Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Πλέον μπορείτε να με βρείτε στο καινούριο μου account @despinakampouri».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ