Πολιτική

«Ο στρατός να μπει στη Βουλή»: Τι γράφουν στην 2η απειλητική επιστολή προς τον Κοτζιά

Επιστολές κυρίως υβριστικού χαρακτήρα προς υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης από αγνώστους έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

Ως πιο σοβαρή αξιολογείται η απειλητική επιστολή που έφθασε χθες στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και ανέφερε ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», η οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και εξετάζεται προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη του άγνωστου αποστολέα.

Το συμβάν έγινε γνωστό σήμερα το πρωί μέσα από  συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ σε δεύτερη συνέντευξή που ακολούθησε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στο θέμα των υπολοίπων επιστολών που έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες έχουν φθάσει πολλές επιστολές και σε άλλους υπουργούς, υβριστικού χαρακτήρα, από αγνώστους αποστολείς.
Μάλιστα, μια τέτοια δεύτερη επιστολή έλαβε χθες ο υπουργός Εξωτερικών που ήταν δακτυλογραφημένη και στην οποία ο αποστολέας αφού έβριζε όλο το πολιτικό σύστημα, έκλεινε με τη φράση «να μπει ο στρατός στη Βουλή». Μάλιστα αυτή η επιστολή κοινοποιήθηκε σε ακόμη τέσσερις υπουργούς.

Το υλικό, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ σε μια προσπάθεια να βρεθούν αποτυπώματα ή ίχνη DNA, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Κρατική Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...