Πολιτική

Γεννηματά: «H κυβέρνηση παραδίδει τα πανεπιστήμια σε ομάδες ανομίας»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για παράδοση των πανεπιστημίων σε ομάδες ανομίας κατηγόρησε την κυβέρνηση η κυρία Φώφη Γεννηματά ασκώντας κριτική στις προωθούμενες διατάξεις του νομοσχέδιου του υπουργείου Παιδείας για την ανώτατη εκπαίδευση που αφορούν το ακαδημαϊκό άσυλο.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατήγγειλε και το πολιτικό κλίμα που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι από την μια επικρατούν «οι ιδεοληψίες, ο κρατισμός και η κομματική λογική του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη η καλλιέργεια φόβου από την ΝΔ».

Η ίδια υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο προκαλεί «σφιχτό κρατικό εναγκαλισμό των πανεπιστημίων» ενώ σχολίασε ότι η κυβέρνηση «έχασε ακόμα μια ευκαιρία για συνεννόηση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ