Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα με τον Πατριάρχη Αλεξάνδρειας στο Μαξίμου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β΄, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη στήριξη που παρέχει η Ελληνική Δημοκρατία προς το Πατριαρχείο και τον ενημέρωσε για το ιεραποστολικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται στην αφρικανική ήπειρο.

Επίσης, συζήτησαν για τις αποφάσεις και τα αποτελέσματα της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Κρήτης καθώς και για τις προοπτικές στήριξης του ιεραποστολικού έργου του Πατριαρχείου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, και ο Μητροπολίτης Γουινέας, Γεώργιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ