Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: «Αναξιοποίητη άφησε η κυβέρνηση την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος, αναφερόμενος στην επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, έκανε λόγο για παγκόσμιο γεγονός.

«Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την σημαντική επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα. Τόσο σε επίπεδο ουσίας, όσο και σε επίπεδο εικόνας, πέρασε κάτω από τον πήχη» σχολίασε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Όλοι οι Έλληνες είδαν ότι η χώρα δεν έχει ούτε την κυβέρνηση ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει» συνέχισε. «Και γι’ αυτό δεν νομιμοποιείται να επιτίθεται στην αντιπολίτευση, η οποία αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

«Αυτό ισχύει και για την οικονομία και για το προσφυγικό. Ισχύει και για την υπόθεση του χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων, που, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να ρυθμιστεί το ταχύτερο. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει, όχι μόνο ως αποτέλεσμα της βοήθειας άλλων, αλλά και ως επιβράβευση των δικών μας συνειδητών μεταρρυθμιστικών προσπαθειών. Άλλωστε, αυτό υποδεικνύουν όλοι στον κ. Τσίπρα. Ας μην προσποιείται, λοιπόν, πως δεν ακούει» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ