Μετά την απομάκρυνση του Νίκου Φίλη από το υπουργείο εξαιτίας της κόντρας που είχε με τον αρχιεπίσκοπο
Την πρώτη επαφή τους θα έχουν ο νέος υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σήμερα το πρωί στις 10:00 το πρωί, αν και λίγα 24ωρα νωρίτερα σε ερώτηση δηγμοσιογράφων το νεοφώτιστο μέλος της κυβέρνησης είχε πει... «μακριά κι αγαπημένοι».
Το τετ α τετ θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, με αφορμή τη διαβεβαίωση που θα δώσει ο νέος μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος Κορομπόκης, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία του ΓαΑρχιεπισκόπου και του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Η συνάντηση θα έχει ενδιαφέρον, δεδομένης της απομάκρυνσης του Νίκου Φίλη από το υπουργείο Παιδείας εξαιτίας της κόντρας που είχε με τον αρχιεπίσκοπο για το μάθημα των Θρησκευτικών.