Πολιτική

Φωτήλας για Ποτάμι: Μας ξεπέρασαν ακόμα και τα περιθωριακά κόμματα [βίντεο]


Aιχμηρή απάντηση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Ιάσονα Φωτήλα, για την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον σταθμό του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε και στο πολιτικό του μέλλον.«Ο Φωτήλας έλεγε ότι όλο το Ποτάμι, μαζί, ενωμένοι, πρέπει να μπούμε στη διαδικασία ενός διαλόγου για μια συνεργασία με τη ΝΔ», σχολίασε ο κ. Φωτήλας.

«Όλη αυτή η ιστορία της διαγραφής μου ξεκίνησε διότι θέλησα να εκφράσω τις ανησυχίες μου και την αγωνία μου για το μέλλον του κινήματος και του τόπου ολόκληρου. Η πραγματικότητα είναι ότι όλες οι δημοσκοπήσεις απλά ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι εισπράτταμε, ούτως η άλλως εδώ και καιρό, ότι το Ποτάμι καταρρέει.Μας ξεπέρασαν ακόμα και τα περιθωριακά κόμματα », συνέχισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Οσον αφορά το πολιτικό του μέλλον και για το αν θα πάει στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Φωτήλας υποστήριξε: «Δεν ξέρω αν θα πάω στη ΝΔ. Είναι πάρα πολύ φρέσκο αυτό ας το αφήσουμε να εξελιχθεί. Δεν σας λέω όχι, δεν το αποκλείω, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Σαφώς είναι μία προοπτική».


Φωτήλας: Το Ποτάμι καταρρέει – ΒΙΝΤΕΟ από Enikos_gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ