Πολιτική

Δαβάκης για Καμμένο: «Είναι φανερός ο πανικός που τον διακατέχει»

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους δικαιούνται μεγαλύτερη σοβαρότητα και αξιοπιστία από την πολιτική τους ηγεσία», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Δαβάκης, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων μεταξύ του ιδίου και του Πάνου Καμμένου με αιχμή τα μισθολογικά των ενστόλων.

Ανταπαντώντας σε ανακοίνωση του κ. Καμμένου, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Δαβάκη ότι «παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», ο τομεάρχης της Ν.Δ. ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος, συνεχίζοντας την τακτική των προσωπικών ύβρεων, όπως το συνηθίζει όταν χάνει την ψυχραιμία του, επιβεβαιώνει αυτό που είπαμε: Ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους τον κ. Χουλιαράκη και όχι αυτόν».

«Θα τον παρακαλούσαμε να απαντήσει, όχι στη Νέα Δημοκρατία, αλλά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στο εξής απλό ερώτημα: Τα ισοδύναμα που ισχυρίζεται ότι έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών γιατί δεν έγιναν αποδεκτά; Διότι ήταν ανεπαρκή και αναξιόπιστα» πρόσθεσε ο κ. Δαβάκης για να καταλήξει:

«Είναι φανερός ο πανικός που τον διακατέχει από την επικείμενη απώλεια της καρέκλας του, στη διατήρηση της οποίας θυσιάζει κάθε "κόκκινη γραμμή" που κατά καιρούς ο ίδιος θέτει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ