Οικονομία

Νέος ΚΟΚ: Από Δευτέρα τα «ραβασάκια» σε παραβάτες οδηγούς

Από τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου του 2025 αναμένεται να σταλούν στους οδηγούς των ΙΧ οι πρώτες ηλεκτρονικές κλήσεις με την επιβολή τσουχτερών προστίμων 2.000 ευρώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι παραβάσεις αυτές αφορούν  σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούς super cars που εντοπίστηκαν στην Αττική Οδό να κινούνται με ταχύτητα άνω των 200 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτό γίνεται λόγω της ενεργοποίησης του νέου συστήματος  ελέγχου με «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές, οι έξυπνες κάμερες χρησιμοποιούνται προκειμένου:

  • να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια
  • να ελεγχθεί η υπερβολική ταχύτητα
  • να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα

Οι παραβάτες δεν μπορούν πλέον να διαφεύγουν και οι κλήσεις  θα τους αποστέλλονται άμεσα ηλεκτρονικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα - Τουρκία - ( ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΦΩΤΟ.)
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι ενισχύουν το "CASUS BELLI" - Μας απαγορεύουν την διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων σε νησιά μας στο Αιγαίο απειλώντας με επέμβαση!

Για Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μας προετοιμάζουν οι Τούρκοι, ώστε να μας αναγκάσουν να διαπραγματευτούμε επί του...