Οικονομία
Ενημερώθηκε στις:

«Πονοκέφαλος» τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ: Τι σταμάτησαν να αγοράζουν οι Έλληνες λόγω ακρίβειας

Πονοκέφαλος τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ για χιλιάδες νοικοκυριά λόγω της μεγάλης ακρίβειας, η οποία βαραίνει το εισόδημά τους.

Οι καταναλωτές σε μια προσπάθεια να μετριάσουν κάπως τα έξοδά τους μετράνε ακόμα και τα γραμμάρια των προϊόντων, ενώ έχουν αλλάξει ακόμα και διατροφικές συνήθειες χρόνων, μη έχοντας πλέον την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ορισμένα προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι σταμάτησαν να αγοράζουν οι Έλληνες

Ειδικότερα και σύμφωνα με έρευνα σε μεγάλα σουπερ μάρκετ, οι πολίτες έχουν μειώσει δραματικά την κατανάλωση των τυροκομικών, των γαλακτομικών, των αλλαντικών, των ειδών αρτοζαχαροπλαστικής αλλά τα καταψυγμένα φαίνεται να έχουν μειώσει δραματικά.

Την ίδια ώρα στάσιμη είναι η κατανάλωση του φρέσκου κρέατος ενώ άνοδο στην κατανάλωση παρουσιάζει το λάδι (καθώς οι καταναλωτές φοβούνται ότι η τιμή του «πράσινου χρυσού» θα ανέβει και άλλο), όπως και τα μακαρόνια , το ρύζι, τα μανάβικα εισαγωγής, τα όσπρια και τα ψαρικά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...