Οικονομία
Ενημερώθηκε στις:

Πετρέλαιο κίνησης: Πού κυμαίνονται οι τιμές των καυσίμων (βίντεο)

Ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, μιλώντας στο MEGA Σαββατοκύριακο τόνισε ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε επιδότηση, πέραν της οριζόντιας  μείωσης των 25 λεπτών στην τιμή, η οποία ήταν μία «γενναία» κίνηση.

Κατά την διάρκεια του χειμώνα δεν θα γνωρίζει κανείς πως μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση στην αγορά ενέργειας και θα πρέπει όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο πετρέλαιο θέρμανσης, εκτίμησε ο κος Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα, με την έναρξη της σεζόν, να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και τα καύσιμα παρουσιάζουν μείωση και να προκαταβάλει χρήματα σε δικαιούχους».

Επιπλέον ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι με τα τωρινά δεδομένα, η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης θα αρχίσει περίπου στο 1,40 ευρώ/λίτρο.

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι κατασκεύασαν τον πανίσχυρο κινητήρα TEI-TF6000 -Το μαχητικό αεροσκάφος της TF-X & τα UAV Kızılelma και Anka-3 αποκτούν τεράστιες δυνατότητες (Bίντεο)

Η εξοπλιστική προσπάθεια της Τουρκίας δεν περιορίζεται σε παραγωγή νέων οπλικών συστημάτων, αλλά επεκτείνεται και στην...