Οικονομία
Ενημερώθηκε στις:

Πετρέλαιο κίνησης: Πού κυμαίνονται οι τιμές των καυσίμων (βίντεο)

Ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, μιλώντας στο MEGA Σαββατοκύριακο τόνισε ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε επιδότηση, πέραν της οριζόντιας  μείωσης των 25 λεπτών στην τιμή, η οποία ήταν μία «γενναία» κίνηση.

Κατά την διάρκεια του χειμώνα δεν θα γνωρίζει κανείς πως μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση στην αγορά ενέργειας και θα πρέπει όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο πετρέλαιο θέρμανσης, εκτίμησε ο κος Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα, με την έναρξη της σεζόν, να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και τα καύσιμα παρουσιάζουν μείωση και να προκαταβάλει χρήματα σε δικαιούχους».

Επιπλέον ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι με τα τωρινά δεδομένα, η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης θα αρχίσει περίπου στο 1,40 ευρώ/λίτρο.

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η Τουρκία «έγραψε» εκεί που ξέρει την Ελληνική Ρηματική Διακοίνωση απογείωσε το ΚΑΑΝ και έκλεισε την περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Χίου

Νέες παράνομες Τουρκικές NAVTEX συνεχίζουν να θέτουν θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών και κλείνουν την καρδιά του...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταλήφθηκε η Παμπιέντα και προχωρούν στο Κουράχοβο οι Ρώσοι-Αμερικανός Συνταγματάρχης: Μέχρι τον Σεπτέμβριο τελειώνουν όλα στην Ουκρανία (Βίντεο)

Εισήλθαν οι Ρώσοι στο Κουράχοβο μετά την Μαρίνκα ενώ η Πολεμική τους Αεροπορία ισοπεδώνει ουκρανικές δυνάμεις στο...