Οικονομία

Υποχώρησαν οι δείκτες στη Wall Street - Κερδισμένες οι μετοχές ενέργειας

Δεν κατάφερε να διατηρήσει τα υψηλά κέρδη, με τα οποία ξεκίνησε τη συνεδρίαση της Πέμπτης η Wall Street, με τους δείκτες να αντιστρέφουν το κλίμα, όσο περνούσε η μέρα, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα στοιχεία του πληθωρισμού και τα εταιρικά αποτελέσματα, για να διεξάγουν συμπεράσματα αναφορικά με την οικονομική ανάκαμψη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κατέγραψε οριακή άνοδο 27 μονάδων ή 0,08% στις 33.336 μονάδες, ο S&P 500 γύρισε σε αρνητικό έδαφος σημειώνοντας απώλειες 0,07% στις 4.207 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχώρησε 0,58% στις 12.779 μονάδες.

Ο S&P 500 κινείται 14,8% υψηλότερα από τα χαμηλά του 2022 στα οποία βρέθηκε στα μέσα Ιουνίου αλλά παραμένει 11,7% χαμηλότερα από το σημείο στο οποίο βρισκόταν στην αρχή του έτους.

Οι τρεις δείκτες βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών μηνών.
Ισχυρά κέρδη για τη μετοχή της Disney, όπως και τις μετοχές των εταιρειών ενέργειας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...