Οικονομία

ΕΦΚΑ: Σύνταξη με ένα «κλικ» από την Πέμπτη 14/7

Σε πλήρη λειτουργία μπαίνει από αύριο Πέμπτη μια νέα υπηρεσία του ΕΦΚΑ, το «ψηφιακό δωμάτιο» που αφορά τους εν αναμονή συνταξιούχους. Στόχος των εμπνευστών του είναι η επιτάχυνση του ρυθμού απονομής των συντάξεων και η μείωση της αναμονής των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας – του ασφαλισμένου δηλαδή που έχει καταθέσει το αίτημά του για συνταξιοδότηση από τη μία και του υπαλλήλου που χειρίζεται το φάκελό του από την άλλη – που θα δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων, δηλαδή θα μπορεί ο υπάλληλος να ενημερώσει τον ασφαλισμένο τι εκκρεμότητες υπάρχουν για να προωθηθεί το αίτημα της συνταξιοδότησής του και αυτός με τη σειρά του να μπορέσει να δώσει τα συγκεκριμένα έγγραφα χωρίς να περιμένει σε ουρές ή να κλείνει ραντεβού στον ΕΦΚΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...